Als je dit doet inspireer jij als leiders, expert of ondernemer direct tot ACTIE voor POSITIEVE VERANDERING

Niets is zo inspirerend als iemand die haar of zijn missie, waarom oftwel BIG WHY deelt. 

Grijze muizen zijn er al genoeg. Kantoorpanden zitten vol met dinosaurussen die alles al 100 jaar zo doen. En dat te pas en te onpas ook verkondigen. Het liefst met een mooie uitleg waarom dat ooit zo bedacht was. 

Maar jij weet als geen ander dat het niet zo verder kan, voor de aarde, voor de mensen maar vooral ook voor de bottom-line van jouw organisatie. In de veranderende wereld van vandaag kunnen we het simpelweg niet blijven doen zoals we het al 100 jaar deden.

Dat geldt voor de zorg, de mode-industrie, het onderwijs, de maak-industrie, en waarschijnlijk ook voor de plek waar jij nu IMPACT wil creëren. 

En weet je … dat weten de mensen om je heen ook wel. OOK (of misschien wel VOORAL) degene die zo hard roepen waarom we het ook alweer 100 jaar zo doen. 

En al die mensen zitten naar elkaar te kijken. Ze verschuilen zich achter procedures, Excel sheets en (interne) regels.

En er is maar 1 ding dat je hoeft te doen om daar verandering in te brengen. Je hoeft enkel jouw missie, jouw BIG WHY de delen en te vertellen hoe het (wel) anders kan!

#bethechange

Dus verbind, inspireer en activeer je publiek voor positieve verandering en start met jouw BIG WHY!

Nieuwtje: Ik ben nog volop bezig met het schrijven van een e-book waarin je in 5 simpele stappen leert hoe jij jouw BIG WHY boodschap ontdekt … het is nog niet af hoor, maar als jij deze als eerste wilt ontvangen, schrijf je alvast in, dan komt het e-book vanzelf in je digitale postbus zodra deze verschijnt. Inschrijven kan hier bovenaan de pagina. 

Posted in:
Articles by
Published:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *