Changemaker TV & Podcast – Pilot Anne Pleun van Eijsden

JEEEEEEEJ de pilot van mijn Changemaker TV & Podcast is klaar! Kijk mee en laat me weten of je meer hier van zou willen zien en horen!

Dit is voor leiders die changemakers zijn of willen worden: een inspirerend gesprek met changemaker en sociaal ondernemer Anne Pleun van Eijsden.

Wat is Changemaker TV & podcast?

Changemaker TV & podcast is voor leiders die changemakers zijn of willen worden om te inspireren, voorbeelden te geven en te laten zien hoe andere changemakers het doen.

In deze pilot aflevering spreek ik met Anne Pleun van Eijsden over op de manier waarop zij de papierindustrie totaal op z’n kop zet. Anne maakt namelijk notitieboekjes waar geen een boom voor hoeft te worden gekapt. Deze maand is voor deze changemaker extra spannend omdat ze een crowdfunding heeft lopen waarmee ze haar IMPACT kan vergroten. 

De aflevering vind je hieronder in video en MP3. Als ik goeie reacties krijg vind je em binnenkort ook op Spotify als podcast.

Hier vind je de TV aflevering:

MP3 #pilot

#Pilot – Changemaker TV & podcast – Anne Pleun van Eijsden

Help Anne de papierindustrie verduurzamen (en maak jezelf blij!)

>>> Je kunt al meedoen met de crowdfunding vanaf 200 euro! Kijk snel hier om meer te weten te komen!

>>> Bestel hier een van die fijne steenpapieren schrijfboekjes en krijg 25% korting! Als je op mijn mailinglijst staat komt de kortingscode vanzelf in je mailbox. Heb je em niet gehad, laat het me even weten! Dan zorg ik dat jij dat aanbod meteen krijgt!

Posted in:
Articles by
Published:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *