Wat is jouw BIG WHY?

Wanneer je als leider, expert of ondernemer IMPACT wil creëren, wil je mensen inspireren zodat ze in actie komen voor die positieve verandering. Dat begint met een helder verhaal, een authentieke boodschap. Bij voorkeur helemaal in lijn met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Op die manier voelt je publiek ook dat het verhaal ‘klopt’. 

Jouw boodschap waarmee je mensen in beweging krijgt begint dus bij je BIG WHY, of jouw WAAROM.

Mijn BIG WHY

Ik heb vier jaar terug heel bewust gekozen om al mijn kennis en expertise op het gebied van strategie en communicatie, het organiseren van beweging van onderop (grassroot campaigning) en leiderschapscoaching enkel en alleen nog in te zetten voor mensen die bij dragen aan een positieve verandering. 

Leiders die zien dat het anders moet om duurzaam en met oog voor mensen relevant te blijven als organisatie of als sector. En leiders die het lef hebben om zich daarvoor uit te spreken en mee aan de slag te gaan. Geen ‘ja maar’ of ‘we doen het al 100 jaar zo’, maar gewoon ‘hup we gaan het beter doen’.

Waarom? Nou gewoon omdat er genoeg bewijs is dat het anders moet voor de wereld en de mensen om ons heen, en omdat ik geloof en zie dat het anders kan.

#bethechange is dan ook mijn motto. 

Wat is jouw BIG WHY? Vertel het me hieronder!

Posted in:
Articles by
Published:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *