It takes a village ….

Ze zeggen wel eens “It takes a village to raise a child”, nou en soms voelt je bedrijf ook wel een beetje als je baby, voor mij tenminste wel!

En ik ben er ondertussen ook wel achter dat je ook zo’n dorpje nodig hebt om te bouwen aan je bedrijf!

De afgelopen maanden mocht ik samenwerken met een paar heel fijne lieve en bovendien super bekwame vakmensen!

Voor mijn nieuwe branding werkte ik met @NicolienFiere, ze maakte een brandboard voor me met mijn nieuwe kleuren en op basis daarvan maakten we een moodboard voor een fotoshoot. @CatherineJacobs ging aan de slag om de meest geschikte locaties te vinden en de juiste outfits uit te kiezen. Fotografe @CarinDeben legde alles vast en de dag zelf was een groot feest!

@EliseVisser is al een tijdje mijn steun en toeverlaat als het aankomt op het plannen van mijn social media. Veel van de plaatjes bij mijn posts maakt zij (en nu natuurlijk ook helemaal in stijl van de nieuwe branding)!

Voor mijn vernieuwde website kon ik rekenen op mijn eigen @BramAkkermans, geen vakman (op het gebied van ICT althans), wel een beetje een computernerd en dat kwam nu net heel goed van pas. #behindeverywomen 

Voor mijn marketing en sales mag ik aan de slag met @DennisJ.Jansen, zonder zijn kennis en input van wat werkt en niet was bijvoorbeeld die site niet zo mooi geworden. Bovendien spoorde hij mij aan om mijn E-book helemaal te vernieuwen om zo nog meer waarde te kunnen geven aan al die leiders, experts en ondernemers die een positieve verandering in gang willen zetten met hun authentieke boodschap, hun BIG WHY! 

@JannieBijma gaat voor mij een paar FB advertenties uitzetten, want het zou toch zonde zijn als ik dat E-book alleen maar voor mezelf zou houden, toch?

In de afgelopen jaren mocht ik met nog veel meer leuke lieve mensen samenwerken. Als klant of ter ondersteuning van mezelf of om weer bij te leren. #youknowwhoyouare

Dat is misschien wel een van de leukste dingen van ondernemen. Dat ik me laat inspireren door al deze mooie mensen zodat ik al die kennis en inspiratie weer door kan geven voor mensen met een missie, changemakers die IMPACT creëren en zo de wereld een beetje mooier maken.

#bethechange

PS Ben jij nieuwsgierig naar dat E-book waarin je jouw BIG WHY Boodschap ontdekt waarmee jij je publiek kunt verbinden, inspireren en activeren? Kijk hier en download direct: www.irenejanssen.nl/ebook

Posted in:
Articles by
Published:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *