Changemaker: maak echt het verschil!

Heb je als changemaker het gevoel dat jouw impact veel groter zou kunnen zijn? Dat je nog meer mensen zou kunnen bereiken, meer klanten zou kunnen helpen en daarmee een nog grotere bijdrage kunt leveren aan jouw droomdoel voor een mooiere samenleving?

Wat nou als jij een fanclub om jou heen hebt staan?

Mensen die jouw droomdoel delen en jou helpen in jouw missie voor een mooiere wereld?

Fans die jouw ambassadeur zijn of je klant worden?

Denk je: ja dat wil ik! Ik wil ook mijn eigen beweging starten, een eigen fanclub creëren en daarmee mijn bereik en mijn impact vergroten….

Dan ben ik op zoek naar jou!

Want het is mijn missie om changemakers te helpen hun droomdoel voor een mooiere samenleving in actie te zetten. Dat doe ik door hen te inspireren en te motiveren en samen met hen te bouwen aan hun fanbase. Ik noem het gelukslobbyen. Bij gebrek aan een beter woord. Omdat ik jarenlang ervaring opdeed met het in gang zetten van een beweging als lobbyist in Brussel. Dat deed ik voor Fortune 500 bedrijven uit allerlei bedrijfstakken. En nu zet ik al die kennis en ervaring in voor changemakers. Omdat ik geloof dat wij allemaal de verandering kunnen zijn die we willen zien in de wereld. Be the change, dat is mijn motto!

Deze zomer ga ik in een intensief programma aan de slag met 6 gemotiveerde ondernemende wereldverbeteraars. In deze Changemakers Summerschool leer ik je alles wat je moet weten om een beweging op gang te krijgen, een campagneplan te maken en de media te bereiken. En dat allemaal vanuit jouw eigenheid en passie om de wereld te veranderen. Zodat jij met jouw unieke verhaal met heel veel energie en plezier jouw fans vindt en verbindt, jouw klantenkring vergroot en daarmee jouw impact op de wereld vergroot.

En weet je wat het gave is!? Ik ga deze zomer al mijn kennis en ervaring in een 10 weken durende Changemakers Summerschool steken! In deze Summerschool krijgen slechts 6 changemakers de  kans om super intensief met mij – en met elkaar – samen te werken.

Want naast onze 1-op-1 gesprekken, leer je ook de andere changemakers kennen en ga je elkaar ondersteunen. Bovendien sluiten we de Summerschool samen af aan het einde van de zomer met een feestelijke live dag.

Niets wat je dan nog tegenhoudt die beweging op gang te brengen!

Wil jij dat ook? Twijfel niet te lang want dit is een eenmalig aanbod dat slechts geldig is tot 30 juni.

Bel me of stuur me even een persoonlijke berichtje dan maken we een Skype of belafspraak!

Irene

Posted in:
Articles by
Published: