Werk met mij!

Of je een wereldverbeteraar bent en politiek actief bent of dat je op een andere manier met jouw passie werk maakt van een mooiere samenleving, ik ben er voor jou! Graag help ik je om jouw droomdoel te vinden en in actie te zetten. Door middel van een online cursus of door 1-op-1 met jouw te werken. Of een combinatie hiervan. Omdat veel mensen mij vragen wat ik nu concreet voor ze kan betekenen hier enkele opties op een rij. Direct aan de slag? Bel of mail me gerust! Twijfel je? Mis je iets? Laat het me weten!
Power-hour campagne strategie

vindt en verbindt fans en verander de wereld 

Als wereldverbeteraar heb je een missie. Een missie voor een mooiere samenleving en je wilt die groter maken. Zorgen dat er meer mensen jouw Facebook pagina liken. Jouw ideeën verspreiden. Zodat je samen kunt werken aan die mooiere samenleving. Je impact kunt vergroten: of dat nu is omdat jij als ondernemer diensten en producten hebt die mensen helpen om hun plastic verbruik te verminderen of dat je als politica (of als burger) ideeën hebt voor een ontmoetingsplek voor jongeren. In een power-hour campagne strategie zorg ik ervoor dat je helderheid krijgt over jouw boodschap en je minimaal 1 campagne idee hebt wat je direct daarna kunt uitwerken en uitvoeren. Wat krijg je er bij?

voorbereiding met behulp van het werkboek De kern van jouw boodschap: als je dit invult staat jouw campagneboodschap als een huis
1-op-1 sessie (via Skype) van 1 uur: je hebt minimaal 1 campagne idee waar je direct mee aan de slag kan
14 dagen na onze sessie kun je me via email en messenger vragen stellen: voor de zekerheid en de puntjes op de i

Start vandaag nog met het vinden en verbinden van fans! 250 euro


Boek hier je power-hour campagne strategie
Boek direct je power-hour!

Politica op Social Media  

online cursus voor meer fans en meer invloed

In deze 3-delige cursus staat jouw boodschap, jouw droomdoel centraal. Met behulp van korte instructievideo’s en werkbladen ga je direct aan de slag met jouw doelgroep, jouw (potentiele) fans. Je leert hoe je met behulp van social media eenvoudig de verbinding kunt maken met je doelgroep en hoe je meer fans kunt bereiken en daarmee meer invloed kunt uitoefenen als politica. Het gebruik van verschillende social media platforms wordt behandeld; het slim inzetten van Facebook staat centraal.

Ga direct aan de slag!
197 euro (inclusief BTW)


Boek hier je online cursus Politica op Social Meda
Boek direct je online cursus!

Video-DOE-dag  

directe zichtbaarheid bij jouw fans

‘Doen is de beste manier van denken,’ dat is een van de eerste ondernemers lessen die ik leerde. Je weet heel goed dat jezelf zichtbaar maken betekent dat fans jou makkelijker kunt vinden. Dat je dat gaat helpen om makkelijker klanten te vinden of burgers aan je kunt binden. En dat jouw impact op de wereld daarmee veel groter zal worden, gewoon omdat er meer mensen mee gaan doen met jouw droomdoel voor een mooiere samenleving. Dus gaan we direct aan de slag op deze video-DOE-dag! Dit ga je doen:
ik leer je stap voor stap hoe je een goede FB live video kunt maken met de nadruk op doen: dus waar moet je opletten qua geluid, licht en techniek
je leert op welke manier FB live jouw campagne en jouw boodschap kunnen ondersteunen
we stemmen samen jouw boodschap voor je eerste video af
je gaat direct aan de slag en neemt – ter plekke – een FB live video op (kondig dat maar vast aan op je FB pagina!)
bovendien laat ik je zien hoe je een FB live video ook op youtube kunt publiceren
Bovendien krijg je van mij als BONUS:
vooraf een Doe-het-zelf-video-checklist waarop je alle tips en benodigdheden vindt en je helemaal klaar bent om op de video-doe-dag direct aan de slag te gaan (zowel technisch als qua inhoud)

‘Ik ga video inzetten …’ verandert in 1 dag in ‘Ik ZET video in!’ vanaf 800 euro (Voor dat bedrag ben ik er helemaal voor jou! Of je neemt iemand mee en je deelt de kosten, wat jij wil!)
VIP Dag – Power sessie campagne strategie  

direct bereik en impact met jouw persoonlijke campagne

Weet in 2 uur precies wat je de gaat doen om een spetterend campagne neer te zetten waarmee je als wereldverbeteraar fans vindt en verbindt zodat je nog meer impact hebt! We werken aan jouw boodschap inclusief een spetterende ‘verrassingsactie’ die past bij jouw boodschap. Daarnaast bekijken we of je nog mensen in jouw team nodig hebt en of er nog andere middelen nodig zijn. Met jouw persoonlijke campagneboodschap-tijdlijn maken we alles compleet, zodat je direct aan de slag kan! Power sessie campagne strategie = 3 in 1:

voorbereiding met behulp van het werkboek De kern van jouw boodschap: als je dit invult staat jouw campagneboodschap als een huis
1-op-1 sessie (live of via Skype) van 2 uur: campagne voeren kent voor jou geen geheimen meer, je weet precies wat je moet gaan doen
30 min follow-up Skype sessie: voor de zekerheid en de puntjes op de i

Direct campagne voeren als een pro, zonder gezoek en gedoe! 1500 euro (Beschikbaar voor alle wereldverbeteraars of je op het punt staat een (crowdfunding) campagne te starten voor je bedrijf of in de politiek)
Passie-planner voor wereldverbeteraars  

verbeter de wereld, begin bij jouw passie

Al een tijdje loop je rond met een idee. Je wil van jouw passie je werk maken. Of je wil naast je werk jezelf inzetten voor een betere wereld. Het gevoel is heel sterk, het kriebelt. Wat moet het dan worden? Hoe maak je het concreet? En waar begin je?

Dit online programma begint bij jou! Jij hebt het talent en de ideeën en met de passie-planner ontrafel je stapje voor stapje hoe jij jouw vrouwelijk leiderschap kunt inzetten om met jouw idee te komen tot een concreet plan. Bovendien zet je meteen de eerste stappen die nodig zijn om jouw plan voor een betere wereld in actie te zetten!

‘Be the change you want to see in the world’ vanaf 1500 euro
Mijn droom in actie  

voor de politica die haar droomdoel voor een mooiere samenleving in actie wil zetten

Met dit programma help ik jou als politica om authentiek en met zelfvertrouwen effectief te zijn in de politiek. Zo wordt jij een lokale of provinciale heldin kun je jouw mooie dromen voor de samenleving in actie zetten. Je gaat in dialoog met je fans en medestanders, zodat jij met jouw idee het verschil kunt maken voor de mensen in jouw buurt, dorp of stad.

Met Mijn droom in actie heb je echt alles in een: van een social media campagne tot stakeholder mapping en van argumenteren tot het maken van jouw eigen blog. In 16 weken weet je niet alleen precies wat je moet doen en wie je waarvoor moet inzetten om jouw plan in actie te krijgen, maar je doet het gewoon al, samen met anderen! Jij neemt de leiding in jouw eigen grassroot campaign oftewel permanente campagne en politiek van onderop!

Naast korte instructievideo’s en mooie werkboeken, krijg je 1-op-1 coaching in 8 Skype sessies, zodat jouw project ook echt slaagt.

Je politieke droomdoel bereiken doe je effectief en met plezier! 4000 euro
Door het klikken op een boek direct knop op deze pagina verplicht je je tot het betalen van de daarbij behorende dienst. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.
Irene | mail@irenejanssen.nl | 06 215 98 315