Changemakers challenge


Je hebt gesolliciteerd bij jouw politieke partij: nu is het moment aangebroken om jouw plek op die lijst te veroveren. Zodat jij de wereld kunt verbeteren!

Alles draait om een sterk politiek profiel. En daar wil ik je mee helpen!

Doe mee met de Politieke Profiel Challenge en jouw politieke profiel staat als een huis. In slechts 5 dagen tijd! Zo benut je het reces nog eens nuttig (en ik maak het ook nog eens ontzettend leuk!).

Wat kun je verwachten?

1 super fijn werkboek
5 inspirerende video’s
5 korte opdrachten
5 dagen ondersteuning van mij en andere politieke changemakers

Schrijf je nu in voor deze Politieke Profiel Challenge en doe mee vanaf 8 augustus!

Ow ja … kost niks (behalve een beetje van jouw tijd;))Een coach als Irene op je pad vinden is geluk hebben. Ze laat me zien hoe ik met dicht bij mezelf blijven, zichtbaar kan maken wat mijn waarden zijn, wat ik belangrijk vind. Irene is open, eerlijk, deskundig, hartelijk en wijs.

Dianne Schellekensraadslid en lid waterschap

Irene Janssen, gelukslobbyist, streeft naar 40% vrouwen in de Nederlandse politiek die samen bijdragen aan een mooiere samenleving. Echt Irene, ik vind het keigoed wat je hiervoor doet met o.a. jouw cursus Politica op Social Media en nu deze 5-daagse!

Annet te Lindertlid politieke partij en voormalig fractievoorzitter

Ik heb Irene leren kennen als een gepassioneerde trainer en coach, een vakvrouw die stimulerend met concrete tips aanzet tot actie!

Larissa Franklid politieke partij