#IAmWithHer Event

20 januari 2017

Ben jij die vrouw met wilde dromen en een beetje lef? Sta je op het punt om iets groots neer te zetten? Een verandering te weeg te brengen? Iets waar de wereld een beetje mooier van wordt? Wil je jouw boodschap de wereld in slingeren? Wil je jezelf laten zien en jouw leiderschap tonen, zodat jij de verandering kunt zijn die je zelf wilt zien in de wereld? Wil je je laten inspireren door de campagne van Hillary Clinton en de laatste inzichten en ideeën opdoen over campagne voeren (grassroot campaigning)? Dan mag je dit event niet missen!

Dit event is DE INSPIRATIEBOOST voor iedereen met wilde plannen voor een betere wereld. Idealisten en wereldverbeteraars die kiezen voor feminiene waarden zoals liefde, welzijn en geluk als tegenhanger van masculiene waarden zoals geld, macht en status. Vrouwen die hun leiderschap tonen en iets in de wereld zetten dat bijdraagt aan een mooiere, een gelukkigere samenleving.Irene Janssen is gelukslobbyist met een talent om mensen binnen en buiten organisaties te verbinden en in beweging te krijgen voor een gezamenlijk doel. Zij heeft 12 jaar werkervaring als lobbyist in Brussel. Daarnaast publiceert zij regelmatig over de rol van vrouwen en vrouwelijk leiderschap in een veranderende wereld. Als coach en trainer inspireert zij mensen om hun eigen talent optimaal in te zetten voor een mooiere samenleving.
Wat kun je verwachten:


  • ontmoetingen met idealisten en wereldverbeteraars zoals jij
  • tips en tricks om met jouw missie een succesvolle campagne in te richten
  • opdoen van inzichten en ideeën over campagne voeren (ik deel met jou al mijn kennis die ik opdeed in de campagne van Hillary Clinton over grassroot campaigning)
  • Power pitch door Simone Levie ‘Waarom vrouwen de wereld veranderen’
  • inspirerende verhalen van vrouwen met lef die zelf de verandering zijn die ze willen zien in de wereld
  • kwetsbaarheid, plezier en persoonlijke groei!
Maar bovenal ga je naar huis met het echte We can do it-gevoel! Zodat jij echt werk gaat maken van jouw missie en jouw campagne!
Start je je jaar goed met deze inspiratie boost zodat jij jouw mooiste jaar in kunt met jouw eigen campagne!
Details

€150 (excl. BTW)
20 januari 2017
Den Bosch 10:00 – 13:30 (inclusief lunch)Simone Levie
Spiritueel online business coach


Irene Janssen
Gelukslobbyist


Eva Brouwer
Presentator
(C) Irene GC Janssen | www.irenejanssen.nl | FlipLeadership | mail@irenejanssen.nl