Deel Changemakers TV met de changemakers in jouw netwerk!

Jij bent een echte changemaker! 

Iemand met een missie voor de wereld. Je weet alles van het verduurzamen van het productie proces in de MKB maakindustrie bijvoorbeeld, of je bent DE expert als het aankomt op menselijke zorg. Misschien weet jij hoe je meer groen in de wijk brengt en wat dat oplevert voor de mensen die er wonen. Of je bedacht een oplossing voor de plastic soep.

Kom jij changemakers zoals jij regelmatig tegen?

Zou je nog veel meer van zulke mensen met een missie om je heen willen hebben?

En wil je je vooral ook laten inspireren deze zomer door de changemakers die het gewoon doen?

Die met je delen:

  • hoe je jouw droomdoel in actie zet
  • hoe je leiderschap toont vanuit feminiene kracht
  • hoe je mensen en organisaties in beweging zet voor verandering
  • hoe burgers en consumenten een grote rol spelen in de maatschappelijke verandering waar we voor staan?

Wordt lid van de Changemakers Community en krijg direct toegang tot Changemakers TV!Deze zomer maakte ik voor jou een speciale editie Changemakers TV – Zomereditie

4 weken lang krijg jij wekelijks 2 tot 3 interviews in jouw mailbox waaruit jij de nodige kennis en inspiratie kunt opdoen voor jouw missie als changemaker.

 

Schrijf je vandaag krijg DIRECT en helemaal GRATIS toegang tot de interviews van Changemakers TV.

Laat weten wat jij uit de interviews haalt en leer de ander Changemakers in de Community kennen.

#bethechange dat is het motto!

Iedere week komen er weer nieuwe video’s vrij en door jouw indrukken te delen, leer je vanzelf de andere changemakers in de community kennen. Meerdere changemakers konden door deze community al heel wat fans voor hun missie bijschrijven!

 

Nieuwsgierig geworden?

Meld je direct aan voor de Changemakers Community. Vanaf 22 juli kun jij de hele zomer lang genieten van heel veel fijne succesverhalen van changemakers!

Lees meer hieronder maar om je alvast een idee te geven wat je kunt verwachten: sociaal ondernemer Anne Pleun van Eijsden vertelt alles over de start van haar bedrijf dat schrijfboekjes maakt van steenpapier (ja echt!). Of Ineke Hurkmans die met haar Jump methode de hele wereld in beweging wil krijgen voor verandering. Maar daarnaast mag ik ook Heiske Nonnekes, Reggy Nelissen en nog vele andere toffe changemakers interviewen. Ben jij al benieuwd naar hun succesverhalen? De sprekers

Wat kan je verwachten? Hieronder lees je alvast wat meer over een aantal sprekers.


3

Reggy Nelissen
Vrijheidsmentor voor groeiondernemers

Wanneer: 22 juli – 10:00 uur

Reggy is vrijheidsmentor voor groeiondernemers. Ze helpt ondernemers om opnieuw vanuit flow en voldoening te ondernemen. Ze woont in Deurne met haar man en 2 hondjes en haar favoriete plek is Madeira.

In deze koffie met Reggy bereiden we de vragen voor voor de sprekers van de week en hebben we het over impact hebben als changemaker.


Simone Levie
Anne Pleun van Eijsden
Founder Paper on the Rocks
Wanneer: 22 juli – 10:30 uur
Onderwerp: 
Hoe vergroot ik mijn impact met behulp van mijn netwerk?
Anne Pleun van Eijsden heeft eind 2015 On The Rocks opgericht. Na een korte carriere als online marketeer, en na studies Geschiedenis, Chinees en Europees Recht besloot ze te gaan doen wat ze eigenlijk altijd al wilde: ondernemen. En nog belangrijker: duurzaam ondernemen. On The Rocks maakt Rockbooks van steenpapier, een duurzaam alternatief voor traditioneel pulppapier. Anne woont samen met haar vriend en dochter Lizzy van 2 jaar oud.

Anne deelt met ons haar rocky reis als changemaker en sociaal ondernemer en hoe het slim inzetten van haar netwerk haar helpt bij het vergroten van haar impact.


Untitled design-2
Marieke Hopman
Onderzoeker & kinderrechten activist
Wanneer: 25 juli – 20:00 uur
Onderwerp: 
Hoe zet je jouw droom(baan) in actie?

Marieke Hopman onderzoeker aan Maastricht University. Zij bestudeert kinderrechten in verschillende contexten, maar vooral vanuit de ogen van kinderen zelf. Met de resultaten van dit onderzoek gaat ze in gesprek met lokale politiek en kinderrechten organisaties, om samen met hen actie te ondernemen en de levens van kinderen te verbeteren.  

Marieke is de eerste, en vooralsnog de enige, in Nederland die geld voor haar onderzoek ophaalt via crowdfunding. In ons gesprek zullen we het hebben over hoe je je droom(baan) kunt verwezenlijken. Marieke deelt met ons de obstakels die ze op haar weg is tegengekomen, en hoe ze die heeft overwonnen.


4 kopie

Ingun Bol
Founder Female Wave of Change

Wanneer: 29 juli – 10:00 uur 

Ingun Bol werkte 20 jaar als salesmanger in de ICT. Omdat ze daar niet gelukkig van werd ging ze ondernemen. Dit jaar richtte ze Female Wave of Change op. Met deze stichting wil ze vrouwelijke kracht bundelen om daadwerkelijke verandering in gang te zetten. De start
voor dit alles begint bij de dromen van vrouwen zo komt de female wave of change op gang. In de koffie met Ingun bespreken we de sprekers van de week en hebben we het natuurlijk over hoe feminiene energie gaat helpen bij de broodnodige veranderingen waar wij in onze samenleving voor staan.


2
Sigrun Godjonsdottir
Lifestyle entrepreneur & Business Strategist
Wanneer: 29 juli – 10:30 uur
Onderwerp: 
How to turn your passion into profit?
Sigrun is a lifestyle entrepreneur and business mentor for online entrepreneurs that want to turn their passion into profit. She lives and works both in Switserland and Iceland. She will talk about how anybody with a good idea can turn it into a profitable plan.

Bonnie rond-2
Bonnie Fatio
Founder and Global Mentor at Inspired Women Lead
Wanneer: 1 augustus – 20:00 uur
Onderwerp: 
How one woman can change the world – and you can too!
Bonnie Fatio is a master change catalyst and global motivational speaker. She has held leadership roles in local government, civic groups and the international community.
Most recently she founded Inspired Women Lead, a global cross-border, cross-culture mentoring movement to help women step into their authentic feminine power as leaders. Each woman who is personally mentored, then mentors another woman.
Today inspired women in 27 countries are being mentored to lead globally & over 500,000 lives are being impacted.

Jetske-2
Jetske Thielen
Sociaal Ingenieur

Wanneer: 5 augustus – 10:00 uur

Jetske helpt als sociaal ingenieur organisaties om hun duurzaamheids-dna zichtbaar te maken. Ze doet dat vanuit de energie van de medewerkers zelf waardoor er echte beweging ontstaat voor verandering.

In de koffie met Jetske bespreken we de sprekers van de week en hebben we het natuurlijk over hoe organisaties vandaag de dag verandering in gang kunnen zetten voor een mooiere samenleving.


Ronde Portretten
Ineke Hurkmans
Founder Jump Movement
Wanneer: 5 augustus – 10:30 uur
Onderwerp:
Hoe creëer je beweging voor verandering?

Ineke is een expert in veranderprocessen en heeft de Jump Movement Methode ontwikkeld. Deze methode verbindt op een heel eenvoudige en snelle manier mensen direct met elkaar.

Als ondernemer heeft ze geleerd wat wel en niet werkt en dat zet zij in binnen haar bedrijven. In dit interview vertelt ze daarom wat wel werkt wanneer je beweging wilt creëren. Ineke deelt haar inzichten aan de hand van paralellen tussen managen en kinderen opvoeden. 


5
Heiske Nonnekes
Organizational Futurist
Wanneer: 7 augustus – 20:00 uur
Onderwerp: 
Hoe zien organisaties van de toekomst eruit?

Heiske Nonnekes is de Organizational Futurist van Tomorrow’s Leadership, een bedrijf dat organisaties begeleid naar toekomstbestendigheid.
De afgelopen jaren heeft Heiske functies op het gebied van Strategie, Transformaties en Operational Excellence vervuld. Als Organizational Futurist creëert ze nu bewustwording omtrent de veranderende wereld. Ze inspireert anderen over hoe de toekomstbestendige organisatie eruit zou kunnen zien. Ze benadrukt graag waarom en hoe een betekenisvolle missie, geluk en innovatie samen moeten komen om klaar te zijn voor morgen!


Irene Janssen animatie
Koffie met Gemma de Gelukslobbyist
Wanneer: 12 augustus – 10:00 uur
Onderwerp:
Gelukslobbyen of citizens lobbying … zo heb je invloed op de wereld!
Gemma de Gelukslobbyist is een vrouw met een missie. Ze wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar. Er was ooit een buurthuis, maar dat ging dicht. Nu zitten veel mensen in haar buurt weer achter de geraniums. Zou ze er een koffiezaakje kunnen openen? Is dat haalbaar? Van wie is het gebouw eigenlijk? En wat wil de gemeente? En zouden buurtbewoners wel willen komen, ook als de koffie duurder is dan voorheen?

In deze koffie met Gemma hebben we het over gelukslobbyen of citizens lobbying en bereiden we het gesprek van de week voor.


Untitled design-3
Alberto Alemanno 
Founder The Good Lobby
Wanneer: 12 augustus – 10:30 uur
Onderwerp:
Lobbying for change: how anyone with a dream goal for a better society can have influence
Alberto Alemanno is a legal scholar and a civic advocate. He recently published his book on citizen’s lobbying.

His research shows that citizens are happier if they can contribute to a cause that will improve their lives, that of others or if they contribute to a cause that will help make the world a better place.

In this interview he will talk about how you can have influence on policy-making as a change maker.


ChangemakerTV
Changemakers TV bekijk je deze zomer in de Changemakers Community
De hele zomer inspiratie voor jouw missie voor de wereld!

Schrijf je nu in, vanaf 22 juli komt al dit moois naar jou toe!